Вера Дограмаджиева – Grooming Studio Vera – София

Пуделите са едновременно страст и професия за Вера Дограмаджиева - мастър грумер с 30-годишен стаж.

Вера е грумър, който работи от 1992г., и е собственик на салон Grooming Studio Vera, София и Груминг школа Vera, към Българската груминг асоциация. Тя е единственият изцяло специализиран и посветен на пуделите български грумер.

През дългите си години кариерно развитие, Вера е подготвяла кучета от почти всички породни групи за големи киноложки изложби в България и в чужбина, включително Европейски и Световни първенства. Днес тя работи само с къдрави козини – домашен и шоу груминг.

Вера е участвала в семинари на световно признати майстори като Олга Архипова, Микаел Нилсон, Георгий Гогинашвили, Роман Фомин, Умберто Леман, Чиара Пичионети, Джени Харисън Смит и др.

Вера стана първенец Best In Show в националното състезание на Българската груминг асоциация през 2019 и 2021г. Беше лектор на Artero за пудел груминг – април 2021, и е обучавала много професионалисти на модерните и класически стилове в работата с пудели.

Вера е съ-основател и секретар на Пудел клуб – България. Прекрасен човек и професионалист, истински фен на породата и стопанин на неизменно красиви кучета, печелили титли в много страни.

Мастър класове

Груминг школа Vera предлага обучение за напреднали.

Ако вече сте направили своите първи стъпки в професията и искате да подобрите работата си с къдрави козини, при Вера ще получите знания от уважаван специалист с огромен опит.

Подходът е индивидуален, основните теми са:

  • Пет груминг – Модерн & Азиатски стил;
  • Шоу груминг – Т-клип & Пъпи клип;
  • Къпане и сушене за груминг и шоу;
  • Техники на разресване;
  • Техники за работа с ножици и тример;
  • Работа с проблемна анатомия – как да скрием недостатъците;
  • Работа с проблемна козина – мека, тънка, памучена;

И други…

Галерия

Вера Дограмаджиева – Grooming Studio Vera – София

Връзка с Вера Дограмаджиева

Aдрес

София, жк "Свобода", ул. Петко Д. Петков 2 , 1231 Sofia