Семинар юли 2023: Бързо и лесно Мече с Ана Яневска

Ана Яневска е гост-лектор на Grooming With Friends! Този път темата са различните техники и методи за постигане на перфектна прическа Мече.


📣 С удоволствие ви съобщаваме, че на 30 юли 2023 г. ще се проведе Груминг с приятели, в 𝐀𝐉 𝐆𝐫𝐨𝐨𝐦𝐢𝐧𝐠 в град София! 🎉

🐾 В този семинар ще имате възможността да се насладите на незабравимо обучение и да разширите своите познания в областта на груминга за бързо справяне с прическата на порода Пудел. И кой по-добре да ви научи от нашия домакин, винаги усмихнатата Ana Janevska!

Темата на семинара е “Прическа Мече, бързо и лесно с Ана Яневска”. Ще бъдат разгледани различни техники и методи за постигане на перфектна прическа Мече. Ана Яневска ще ви покаже как да постигнете тази прическа бързо и лесно, без да компрометирате качеството на грижата.

Семинарът ще започне в 10:00 часа и ще приключи в 18:00 часа. Цената на участие е 200 лв. За ваше улеснение, моделите за демонстрациите ще бъдат осигурени от нас.

Дата: 30 юли 2023 г.
Час: 10:00 – 18:00
Място: AJ Grooming салон, гр. София
Цена: 200 лв.

Не пропускайте тази уникална възможност да се запознаете с най-новите тенденции в груминга и да се насладите на невероятната експертна информация, която Ана Яневска ще сподели с вас.

Няма да изневерим и на традицията да покажем рецепти с Special One от Пудел.БГ!

Не забравяйте да носите със себе си своите ножици за подстригване и доброто си настроение!

Местата са ограничени.