Блог


ПОКАНА ЗА ДЕМОНСТРАЦИЯ – шоу груминг – Scandinavian TrimКаним ви на двудневен празник на кучето в Пловдив. Подготвили сме изненади, награди и два дни демонстрация на шоу-груминг: Scandinavian Trim! Добре дошли на 28-29 май в зала "Колодрума"!


Какво е BARF и защо да храня кучето си със сурова храна?Накратко за биологично съобразеното хранене. Каква е разликата между гранула и BARF? Какви са ползите от суровото хранене?


С какво храним нашите кучета?Нашите кучета са наша гордост, гледаме ги като децата си и ги обичаме с цялото си сърце. Правилното им хранене ни вълнува дълбоко. Как избрахме точно тази марка?


Често задавани въпроси за суровото храненеОпасно ли е да се дава сурово месо? По-балансирана ли е сухата храна? Подходящ ли е методът за малки породи? Кога мога да започна да храня с BARF? Как да избера марка?


Уъркшоп април 2022: Домашна поддръжка на пуделиОще едно чудесно събитие с участието на страхотни приятели на пуделите. Благодарим за доверието!


Уъркшоп март 2022: Домашна поддръжка на пуделиБлагодарим на прекрасните ни участнички за този динамичен следобед в пуделска раздумка!


Уъркшоп февруари 2022: Домашна поддръжка на пуделиБлагодарим на страхотните ни участнички и техните мили кучета за този полезен следобед в отлична компания!


Уъркшоп: Домашна поддръжка на пудели с Ана ЯневскаЩастливи сме да ви представим първото от поредица събития, посветени на правилната грижа за пудела у дома. Къпане и сушене в домашни условия. Правилно разресване. Поддръжка на уши и нокти. И още!


Световните шампиони на Special One – БългарияПудели от България се състезават на най-големите световни киноложки форуми от много години. Постигали сме успехи, но никога толкова големи, колкото през 2021-ва година. Special One ни донесе страхотен късмет!


Кучило „P“, развъдник MurfinКиноложки развъдник MURFIN POODLES – FCI очаква червено кучило от световната шампионка Пипилота през първата половина на март. Победителка във всички изложби, в които е участвала, Пипи дойде от Швеция, покори Световната титла в Чехия и стигна до предаването „Тази сутрин“ [...]


Къпане със Special One – за всички породиРевитализиращо къпане за всички видове козина. Гарантира оптимална хидратация, растеж, уплътняване, реструктуриране и защита. Осланяйте се на този протокол за редовното къпане и поддръжка.


Poodle groomingШоу къпане за: Пудел, Лагото Романьоло, Бишон Фризе, Бедлингтън Териер, Кери Блу Териер и др.