Блог


Груминг, ресане и къпане на кучето според типа козина Колко често трябва да се къпе пуделът? Как да се сресва правилно померан? Кога трябва да ходи на фризьор едно йорки? Груминг, къпане и ресане на кучето според типа на козината му - кратко ръководство от Ана Яневска, AJ Grooming


Посрещане на кученцето в новия дом Какво да очаквате през първия месец, как да посрещнете малкото кученце у дома и да му помогнете лесно да привикне към новата обстановка. Практично упътване за стопани на кутрета от Стела Райчева.


Храна за кученца Легло, чинийки, козметика, храна, добавки, играчки – как да изберем най-доброто за своето ново кученце. Препоръки от Стела Райчева.


Лекция: Груминг на котка – какво е това? Трябва ли котките да се къпят – кога и как? Могат ли котките да се бръснат и подстригват? Как да се избавим от целогодишното линеене? И още много важни теми, свързани с котешкия груминг!


Той пудел бял След две години пауза отново станахме част от магията на кучешките изложби. Какво удоволствие!


ПОКАНА ЗА ДЕМОНСТРАЦИЯ – шоу груминг – Scandinavian Trim Каним ви на двудневен празник на кучето в Пловдив. Подготвили сме изненади, награди и два дни демонстрация на шоу-груминг: Scandinavian Trim! Добре дошли на 28-29 май в зала "Колодрума"!


Какво е BARF и защо да храня кучето си със сурова храна? Накратко за биологично съобразеното хранене. Каква е разликата между гранула и BARF? Какви са ползите от суровото хранене?


С какво храним нашите кучета? Нашите кучета са наша гордост, гледаме ги като децата си и ги обичаме с цялото си сърце. Правилното им хранене ни вълнува дълбоко. Как избрахме точно тази марка?


Често задавани въпроси за суровото хранене Опасно ли е да се дава сурово месо? По-балансирана ли е сухата храна? Подходящ ли е методът за малки породи? Кога мога да започна да храня с BARF? Как да избера марка?


Уъркшоп април 2022: Домашна поддръжка на пудели Още едно чудесно събитие с участието на страхотни приятели на пуделите. Благодарим за доверието!


Уъркшоп март 2022: Домашна поддръжка на пудели Благодарим на прекрасните ни участнички за този динамичен следобед в пуделска раздумка!


Уъркшоп февруари 2022: Домашна поддръжка на пудели Благодарим на страхотните ни участнички и техните мили кучета за този полезен следобед в отлична компания!