Блог


Шоу груминг на пудел с Илана Симкина През октомври 2023, бяхме спонсори на 3-дневен семинар "Шоу груминг на пудел" с Илана Симкина, Украйна.


Global Poodle Summit 2023 Едно изключително събитие, за каквото винаги сме мечтали! Двудневни семинари с най-успешните развъдчици и грумъри в породата, организирани от канадската легенда Алисън Алекзандър.


Groomania 2023, Белгия Септември 2023 донесе няколко фантастични дни - Ана, Стела и Пламен се потопиха се в работата на най-добрите грумъри от 34 страни.


Семинар юли 2023: Бързо и лесно Мече с Ана Яневска Ана Яневска е гост-лектор на Grooming With Friends! Този път темата са различните техники и методи за постигане на перфектна прическа Мече.


Мастърклас в Special One Grooming Academy През юли 2023 Ана Яневска имаше възможността да работи три дни плътно с легендата Юлия Маренкова шоу груминг - Puppy Clip.


Petguru Grooming Show 2023, Румъния През юни 2023 бяхме в прекрасния град Клуж-Напока на състезание на Европейската груминг асоциация.


Семинар юни 2023: На “ти” с пуделите, с Ана Яневска Ана Яневска е гост-лектор в Cvetigroom Handmade Room за семинар с практика. Основни техники при салонната работа с пудел - от подготовка до финиш.


На гости на Груминг седянка През май 2023, Стела и Ана гостуваха на Цвета Иванова в нейния специализиран формат за грумъри и кинолози.


На гости на Happy Pet Net През май 2023, Ана Яневска беше гост-лектор в събитието на Happy Pet Net. Тема: Тайната на доброто разресване, практически съвети.


Груминг, ресане и къпане на кучето според типа козина Колко често трябва да се къпе пуделът? Как да се сресва правилно померан? Кога трябва да ходи на фризьор едно йорки? Груминг, къпане и ресане на кучето според типа на козината му - кратко ръководство от Ана Яневска, AJ Grooming


Семинар декември 2022: Груминг на пудел с Пламен Бачовски Пламен гостува на Светла Величкова, SV Dog World за породен груминг семинар с акцент върху шоу поддръжката.


Посрещане на кученцето в новия дом Какво да очаквате през първия месец, как да посрещнете малкото кученце у дома и да му помогнете лесно да привикне към новата обстановка. Практично упътване за стопани на кутрета от Стела Райчева.