Условия за доставка и връщане

Тези условия за “Доставка и връщане” уреждат правилата за доставяне и връщане на продуктите, поръчани на интернет страницата Poodle.BG, собственост на Пудел БГ ООД, ЕИК 206516659 (наричан още „Оператор“). Всеки потребител (наричан още “Клиент”), който поръчва продукти, се счита за съгласен с настоящите условия.

Доставка

Онлайн магазин Poodle.BG предлага следните условия за доставка на поръчките:

1. Куриерска фирма: Всички поръчки се доставят чрез куриерската фирма Еконт, избрана поради тяхната надеждност и бързина на доставка.

2. Време за изпращане на поръчки: Поръчки, направени и потвърдени преди 16:00 часа, ще бъдат изпратени в същия работен ден. Поръчките се доставят на следващия работен ден на адресите, указани от клиентите, в зависимост от условията на Еконт.

3. Доставка за сметка на получателя: Разходите по доставка са за сметка на клиента. Клиентите се съгласяват с това условие при извършване на поръчката в магазина. Те дължат сумата за доставка, дори ако решат, че не желаят да запазят стоката.

4. Доставка с опция за преглед: Всяка доставка се извършва с опция за преглед на стоката преди плащане, за да може клиентът да се увери в състоянието и съответствието на стоката с поръчката.

5. Отговорност за забавяне от страна на куриера: Магазинът не носи отговорност за евентуални забавяния на доставката, които се дължат на куриерската фирма Еконт. При възникване на забавяне, ние се ангажираме да предприемем съответните действия, за да улесним процеса на доставка.

6. Контакт при проблеми: При възникване на всякакви проблеми или нередности с доставката, клиентите трябва незабавно да се свържат с нас, за да можем да предоставим бърза и адекватна помощ.

За всякакви допълнителни въпроси относно доставката, моля, не се колебайте да се свържете с нас.

Връщане

При покупка от онлайн магазин Poodle.BG, всеки клиент има право да върне закупената стока в срок до 14 дни от датата на получаване. Средствата се възстановяват по банков път.

Транспортните разходи по връщането и замяната на стока са за сметка на клиента, освен в случаите, когато е допусната грешка при изпращането от Оператора.

Ненарушена опаковка и търговски вид: За да бъде приета върната стока, тя трябва да бъде върната в оригиналната си опаковка, без да е нарушена, и да запазва търговския си вид. Това означава, че стоката не трябва да е употребявана, повредена, или с променен вид по какъвто и да е начин.

Възстановяване на средства по банков път: След като стоката бъде получена и проверена от Оператора, и ако е установено, че отговаря на горепосочените условия, средствата ще бъдат възстановени на клиента по банков път. Времето за обработка и възстановяване на сумата може да варира в зависимост от банковите процедури.

Контакт с Оператора за подробности: Клиентите се насърчават да се свържат с Оператора на Poodle.BG за допълнителни подробности относно процедурата по връщане на стока и начините за възстановяване на средствата.

Свържете се с нас за допълнителна информация относно процедурата за връщане на стока и въпроси, свързани с връщането на плащания.