Пламен Бачовски – развъдник Murfin – София

Пламен се занимава с шоу груминг на пудели вече две десетилетия и е патрон на породата у нас.

Пламен Бачовски започва киноложката си кариера като хендлер през 1998 г. с кучета от V-та FCI група. В следващите години работи с различни породи като се състезава в много европейски страни. Той е сред първите български хендлери, постигнали сериозни успехи на най-големите международни FCI форуми. С години труд успя да изгради репутация на истински професионалист както в България, така и в чужбина.

Пламен притежава и се състезава с пудели от 2004-та година. Първото му кучило мини-пудели се ражда 2005-та, а през последвалото десетилетие кучета негово развъждане стават радост и гордост на стопаните си не само в България, но и в Европа. В кенел MURFIN се работи за качество, а не за количество. Произведените в развъдника кучета са образци на породата и гордост за българската кинология.

Пламен е международен съдия за всички породи от IX група. Председател на Пудел клуб – България.

Пламен поддържа кучетата си изцяло със Special One. Той е грумър, който винаги е готов да помогне на по-неопитните в нашия спорт. Грумира основно кучета от своя развъдник, но винаги откликва за помощ и съвет.

Мастър класове:

Професионалните грумъри и стопаните на изложбени кучета могат да се обърнат към Пламен за подобряване на уменията си в подготовката и шоу-груминга на пудели.

  • Поддръжка на шоу козина
  • Топнот – с ластици и/или лак
  • Пъпи клип за шоу
  • Континентал за шоу
  • Подходяща козметика за дълги шоу козини
  • Правилно хранене и суплементиране за развъдни изложбени кучета

И други…

Галерия

Пламен Бачовски с кафяв мини пудел.

Връзка с Пламен Бачовски

Aдрес

София