Росица Апостолова – Chic SPA бутик за домашни любимци – Бургас

Да си грумър е да рисуваш с инструментите си – Росица съчетава обичта към животните и творчеството в любимата си работа.

Грумингът не е първи избор за професия на Росица, но със сигурност е последният. През годините си работа като икономист, тя винаги е искала да прави нещо творческо и красиво. Открива груминга като работа, носеща радост всеки ден – изкуство и животни в едно.

Росица завършва началния си курс на обучение при Даниела Гавазова през 2017г. Натрупва опит с различните породи и техните проблеми като грумър към ветеринарна клиника. През 2020 открива своя SPA бутик – Chic, Бургас.

Бутикът работи основно с йоркширски териер, померан, пудел, булдози, чихуахуа. Кучетата и котките се радват на SPA, озонотерапия, лечение на алопеция, а стопаните могат да намерят храна по метода BARF, дрехи и козметика за кучета от най-добрите марки.

Любимите породи на Росица са померани и пудели, за които работи изцяло със Special One. Счита обемните козини за най-голямо предизвикателство, при пуделите прави основно азиатски прически и мечета. У дома се радва на померан.

Росица е член на БГА. Участвала е във всички обучения и семинари на организацията, а също и тези на СБЗ. Тя е интелигентен и деликатен човек с усет за детайла. Нейното внимателно отношение и качествена работа са и изградили репутация на отличен професионалист и уважаван колега.

Обучения

Като перфекционист, Росица не счита за готова да обучава, но с радост споделя опит и знания с всеки желаещ колега.

Добре дошли са и стопаните, които искат да се научат да поддържат козината на кучетата и котките си правилно – за шоу или у дома.

Галерия

Росица Апостолва, Груминг на кучета.

Връзка с Росица Апостолова

Aдрес

бул. „Транспортна“ 161, Бургас