Добавки за кучета – мнения

Мнения за хранителните доставки ДР. ВЕТ

Тук може да видите мнения за най-добрите хранителни добавки и витамини за котки и кучета – DR. VET. Независимо дали сте професионален кинолог или ентуасиаст, сме сигурни, че приемате сериозно правилното хранене на домашния ви любимец. А правилното хранене изисква и избор на правилните хранителни добавки и витамини.

Dr. VET  предлага широка гама професионални хранителни добавки за кучета и котки на разумна цена, които покриват широк спектър на вашите нужди. Добавките и витамините на Dr. VET се прилагат при кожни проблеми на кучетата,  за поддържане на козината, против косопад, при възрастни кучета – за ставите и костите на кучето. При млади кучета и кутрета – калций и витамин Д за костната система, за силна имунна система. При бременни кучета за здрави и жизнени кутрета, при мъжки кучета – мултивитамини за стимулиране на репродуктивната система. За активни и млади животни  за ежедневна грижа. За тревожни животни за лечение на страх и свръхактивност и стрес.

Продуктите на Dr. VET са подходящи за малки породни кучета като Померан, Минипудел, Йорки, Джак Ръсел териер. Така и за едри породи като Голдън ретривър, Немска овчарка, Булдог.


Multivet – хранителна добавка за кучета и котки - 100 и 500 броя.

Multivet – добавки за здрава имунна система

(2)
 • Силно препоръчвам хранителните на Dr. Vet! Много са качествени и кучетата видимо бързо усетиха ефекта от тях. Давам на кучето ми на 12+ години Mobilityvet, Dermavet и мултивитамините и много укрепна, имунитетът ѝ се вдигна и енергията ѝ се върна. На малкия давам също и е лъскав и здрав. Понякога ползвам за него и Stressvet, също работи чудесно.

 • Лео е злояд и пие MultiVet, за да получава всичко най-важно за неговата възраст.

Reprovet Female – хранителна добавка за кучета и котки - 100 и 500 броя

Reprovet Female – добавки за женската репродукция

(1)
 • Антоанета Пенкова

  Развъдник "Thai Silk"

  Ползвам Dr.Vet от дълго време, още преди дългоочаквания дистрибутор в България, който улесни закупуването на добавките в страната ни. За породата померан е изключително важно козината да е винаги в страхотна кондиция, ползвам и добавките за репродукция на женски и мъжки, а това е абсолютно необходимо. Dr. Vet дава силен старт още от бременността, до изложбената кондиция.

Stressvet – хранителна добавка за кучета и котки - 100 броя

Stressvet – добавки за кучета и котки в стресови ситуации

(1)
 • Давам Стресвет профилактично на младия ми питбул - Бамби, който реално нямаше момент, в който да е отпуснат. Намирам го много по-спокоен, но е напълно адекватен, някак физически го виждам, че по повече може да се отпусне. Препоръчвам!

Seniorver добавки

Seniorvet – добавки за възрастни кучета и котки

(2)
 • Ползваме добавките с голям успех! Даже малко разредих даването, че 10-годишния, 8-килограмов, с артрит - рипа като младо яре из къщата.

 • Мила Демирева

  Noelany Labradors

  Грийни никога не е била особено енергична, а сега на 13 съвсем беше забавила темпото. В момента приключваме второто шишенце Синиър и на стари години тя... започна да тича!

Kalcivet – хранителна добавка за кучета и котки - 100 и 500 броя

Kalcivet – добавка за растящи кучета и майки

(1)
 • Моят мини пуделчо(на 7 месеца) често е злояд.Взех му добавките с калций,за да му осигуря необходимото за растежа му. Хруска ги с удоволствие!

Mobilityvet – хранителна добавка за кучета и котки - 100 и 500 броя

Mobilityvet – добавки за здрави стави

(2)
 • Таня Чакърова

  Груминг салон "Барс и Бела"

  И Бела пие Мобилити за здрави стави!

 • Добавките, които давам на моето бебе кангал - Везир, за да расте здрав и силен!

Dermavet – добавки за перфектна кожа и козина

Dermavet – добавки за перфектна кожа и козина

(7)
 • Ефекта от продукта е на базата на натрупване. Ползваме го отскоро, но смея да твърдя, че такъв се забелязва. Козинката му сякаш се сгъсти. Имаме проблем обаче - кучето мрази вкусът на таблетките и не иска да ги яде. Дори ходи да ги крие под масите и диваните. Всеки път го дебна дали ги е изял и е някаква мъка. Бих Ви препоръчала да подобрите вкуса.

 • Чудесни са - вече 2-ри път поръчвам за моята Кари. Козината е гъста и блести като коприна.😘

 • Моята Алис на 5 месеца и половина пие добавката от две седмици, период, в който косъма започва да се променя. Действието е много добро, забелязва се уплътняване на козината и на допир е много приятна. Самите таблетки са овкусени и се приемат с радост от кученцето ми.

 • Вива пие Дермавет!

 • Използваме Dermavet за голдън регривър - 6 годишен, и бостън териер на 4 месеца. Голдънът буквално СПРЯ да пуска козина, не мога да повярвам!!! А бебето, което пропътува хиляди километри през войната от Украйна и беше гъбясало и плешиво бързо започна да се оправя и да му расте козинка. Благодаря!

 • Татяна Велчева

  Зооцентър "Лапичка"

  Давам пълен набор добавки на мама Кармен и бебе Етна - стандартни пудели.

 • За около месец подкосъмът на моя Мейн Кун се сгъсти значително, котката направи по-голямо жабо и обем. Доволен съм. Снимки преди и след Дермавет.